Enkele foto's


Het is misschien spijtig dit te moeten zeggen, maar uiteindelijk is fotografie de hobby waar ik het minste tijd aan besteed.
Ik vind fotografie wel leuk, maar ik ben zeker geen maniak die constant zit te zoeken naar de juiste belichtingstijd of de beste diafragmaopening.
Bovendien moet ik eerlijk toegeven dat het merendeel van mijn foto's gewoon vakantiekiekjes zijn.
De thema's die mijn voorkeur genieten zijn: landschappen, fauna en flora.

Mijn materiaal

body: Nikon D70 en Nikon D7200
zoomlens AF-S DX Nikkor 18-70mm f/3.5-4.5G IF-ED (D70)
zoomlens AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2.8-4E ED VR (D7200)
tele zoomlens AF Nikkor 70-300mm f/4-5.6G
super-tele zoomlens Sigma 150-600 mm, 1:5-6,3 DG
macrolens AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED
speedlight Nikon SB-600
statief Vanguard Alta Pro 263AP
Via het menu kan je een selectie uit mijn foto's "bewonderen" en nog wat jeugdherinneringen (spijtig genoeg zijn die oudere foto's niet altijd van de beste kwaliteit) en een reeks op de computer gegenereerde fractals bekijken.
Opdat het laden niet te lang zou duren werden de foto's gecropt.

Besturing van de slideshows

Klik op een menupunt en na enkele seconden, afhankelijk van het aantal te laden foto's en de snelheid van je configuratie, verschijnt een pagina met de thumbnails van de foto's in de verzameling.
Bevat de verzameling meerdere pagina's met thumbnails, dan kan je door de pagina's bladeren via de pijltjes onder de thumbnails.
Klik op een thumbnail en je schakelt over naar een pagina met de foto in groter formaat. Scroll met de muis om verder in of uit te zoomen.
Via de pijltjes links en rechts van de foto ga je naar de vorige/volgende foto in de verzameling.
Wens je terug te gaan naar de pagina's met de thumbnails, sluit dan de pagina via het kruisje (rechts boven) of klik simpelweg naast de foto en de pijltjes.